Kontakta mig


Meditation

"Upptäck tystnaden som skapar inre frid och ger dig energi för utmaningarna i ditt dagliga liv."

- Deepak Chopra


Primordial Sound Meditation
Så kallas denna gamla klassiska meditationsform, som jag lär ut. Den har används av människor i flera tusen års med goda resultat. Den är vidareutvecklad av läkaren Deepak Chopra för att passa dagens livsstil. Den är lätt att lära och använda. Utbildningen sträcker sig över två dagar. Under dessa två dagar får du kunskap och erfarenhet nog att meditera tryggt för all framtid.

Nyttan av meditation
Meditation ger möjlighet att uppleva djup vila i vaket tillstånd. Denna djupa vila frigör stressen som påverkar oss såväl fysiskt som mentalt.
Varefter stressen frigörs uppnår vi ett större lugn, vilket bidrar till att höja kvalitén i både arbetsliv som privatliv. Hälsan, närvaron och inspirationen förbättras.

Utbildning
Jag certifierades som meditationslärare i Primordial Sound Meditation den 4 mars 2000. Fortbildning har skett vid flera tillfällen och i viss mån kontinuerligt. Under dessa år har jag lärt flera hundra människor att meditera.

Några citat från deltagare.

”Välkomnande, behagligt, lätt att ta till sig och tryggt.”

”Bra upplägg på kursen, med betoning på de viktigaste kunskaperna.”

”Bra att man fått tillfälle att ”praktisera” flera gånger under kursen. Känns tryggt att fortsätta på egen hand.”

”Att anamma denna meditationsrutin, bli friskare, må bättre och vara mer närvarande, det du visat att du uppnått, är ett av mina mål.”

”Ditt sätt att lära ut har varit behagligt och väl genomtänkt.”

”Tack för en underbar kurs som har förändrat mitt liv.”

© Kristina Tiberg